normaal € 45,-

sup dagverhuur

Tijdsduur: dagverhuur osup
Artikel 1 van 1
€ 25,00 (inclusief btw)

Leuk dat je Sup wil huren bij Supaholic. Dagverhuur is de sup ophalen op een afgesproken tijdstip en terugbrengen de volgende dag rond dezelfde (afgesproken) tijd. Als je een sup huurt krijg je bij het ophalen een uitgebreide uitleg. We vertellen je wat je wel en niet kan doen met de sup en hoe je deze moet op pompen en leeg moet laten lopen. Samen worden de materialen gecontroleerd voordat je deze meeneemt.

 Stuur een mail of bel om te vragen naar de beschikbaarheid! 

Algemeen: 

Er worden duidelijke instructies gegeven waar je rekening mee moet houden bij het gebruik van de sup. Je dient je te houden aan de instructies die zijn gegeven. Je bent zelf verantwoordelijk voor het fatsoenlijk omgaan met materiaal en de veiligheid van jezelf en anderen om je heen. We vragen je ook de natuur te respecteren.

Bij het ophalen van de sup dien je een geldig ID bewijs mee te nemen en de opblaasbare sup verhuurvoorwaarden te ondertekenen.

Wat krijg je van ons? een A-merk sup (met peddel, vin en leash). Je kan ook een long jonn (wetsuit) en waterdichte tas huren.

Belangrijk: Lees naast de algemene voorwaarden de verhuurvoorwaarden goed door! Bij het plaatsen van je bestelling geef je aan dat jij en diegene voor wie je boekt, akkoord gaan met de voorwaarden en daarnaast de kosten bij eventuele schade of verlies van de gehuurde materialen.

 

 

 

© 2018 - 2021 SUP&PEDDEL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel