sup tour

Suptocht op de Kreek

Tijdsduur: 2 uur
Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 25,00 (inclusief 21% btw)

 Sup tour  Suptocht op de Otheense Kreek 


Op de Kreek genieten van de prachtige Zeeuwse natuur. Vanaf diverse startplekken in Terneuzen maak je een prachtige tocht langs de rietkragen bij het eiland van Meijer! 

 De tocht duurt ca. 2 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Met warm weer heb je alleen een t-shirt en een korte broek nodig, is het wat kouder dan krijg je een long john waarover je nog een trui kan aan doen.

Voor wie: Je hebt eerder gesupt of je hebt ervaring met peddelen in een kano. Heb je nog nooit op de sup gestaan en wil je graag een tocht maken kies dan voor een korte les + suptocht.

Momenteel hebben wij 12 SUP boards beschikbaar voor deelname aan een SUP tocht!

Ben je met meerdere personen (MAX. 12), voeg dan het gewenste AANTAL toe aan je winkelwagen. Op deze manier begrijpen wij met hoeveel personen je de Sup tocht wilt maken. 

Voor boeking met meer dan 12 personen, neem dan contact op. Dan kunnen we ervoor zorgen dat we op de gewenste dag het aantal benodigde boards beschikbaar hebben. 

Algemeen: 

Er worden duidelijke instructies gegeven waar je wel en niet kan suppen. Je dient je te houden aan de instructies die voordat je het water op gaat zijn gegeven. Het is niet de bedoeling dat je de SUP ergens anders mee naar toe neemt dan de locatie die is aangegeven tijdens de instructie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het fatsoenlijk omgaan met materiaal en de veiligheid van jezelf en anderen om je heen. We vragen je ook de natuur te respecteren.

Tevens willen we je attenderen op het feit dat in het bezit dient te zijn van een zwemdiploma, in goede gezondheid verkeerd, geen alcohol of drugs hebt gebruikt en ouder bent dan 18 jaar. Ben je jongerdan 18? zorg dat er iemand aanwezig is, ouder dan 18 die verantwoording voor je op zich neemt!

Wat is handig om mee te nemen en leuk om bij je te hebben? slippers (om op te stappen), zwemkleding (doe vooraf al aan), zonnebrand, petje, een waterdichte tas (als je die hebt), camera, handdoek, droge kleding, bij kouder weer warme trui of jack (die nat mogen worden), iets te snacken/drinken voor onderweg en een plastic zakje voor eventueel afval of opbergen spullen die niet nat mogen worden. Draag je een bril? een bril drijft meestal niet. Zorg dat deze niet ven je hoofd kan vallen met bijv. een koord.

Wat krijg je van ons? een A-merk sup (met peddel, vin en leash), begeleiding van een watersportverbond erkend instructeur en een fantastische ervaring.

Belangrijk: het weer speelt een grote rol om leuk te kunnen suppen. Het kan zijn dat er onweer, veel wind of een andere onveilige situatie kort voor de huurperiode ontstaat. De boeking kan dus door Supaholic worden geannuleerd. Je krijgt dan je geld terug of er wordt een nieuwe boeking gemaakt. Annuleren bij slecht weer kan alleen door Supaholic binnen 24 uur voor boeking. Mocht dit het geval zijn krijg je persoonlijk bericht. Het is daarom altijd handig je mobiele nummer op te geven bij een boeking! Voordat we het water opgaan dient een waiver getekend te worden. Dit is een korte duidelijke samenvatting van de huurvoorwaarden. Je kan de waiver HIER alvast inzien.

Belangrijk: Lees naast de algemene voorwaarden de verhuurvoorwaarden goed door! Bij het plaatsen van je bestelling geef je aan dat jij en diegene voor wie je boekt akkoord gaan met de voorwaarden. 

De sup tochten periode is van half april tot half oktober. De locaties zijn niet altijd beschikbaar, dit heeft te maken met de waterstand of het kan zijn dat het weer het niet toe laat om te suppen. Dan wordt een alternatief geboden of u bent vrij de boeking te annuleren (uiterlijk tot 24 uur voor de huurperiode).

Sup tochten worden ook buiten de verhuurperiode gemaakt, dus hou onze facebook pagina of agende in de gaten!

© 2018 - 2020 SUP&PEDDEL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel